Skip to content
Nous rejoindre
Contact
Tél. 33 (0) 251 485 500
OCF BLOG
JOIN US
Contact
TEL. 33 (0) 2 51 48 55 00
OCF
Your project
Creation
A New Look – a New Layout
Multi-stores
Your business lines
Chocolates and fine patisserie
Bakery
Butcher’s meats, charcuterie, delicatessen
Outstanding venues
Our commitments
Our achievements
About us
The story of OCF
Processes
The OCF team
Your project
Creation
A New Look – a New Layout
Multi-stores
Your business lines
Chocolates and fine patisserie
Bakery
Butcher’s meats, charcuterie, delicatessen
Outstanding venues
Our commitments
Our achievements
About us
The story of OCF
Processes
The OCF team
More projects
All
Bakery
Butcher's meats, charcuterie, delicatessen
Chocolate & Fine patisserie
Oustanding venues
AICI PAR MATHIEU CLOT
LE PAIN DE MON MOULIN
MAISON AURIAT
CHOCOLATERIE AGNES & PIERRE
CUYALA
CLARA JUNG
LA BAKERIE – LONDON
BOUCHERIE MONTARNAL
MA POULE – NANTES (44)
THE CONNAUGHT – LONDRES (GRANDE-BRETAGNE)
LE DÉLICE DES PAPILLES
MAISON MARTIUS – LA ROCHELLE
LA BOUCHERIE GIROMAGNY – LUXEUIL-LES-BAINS (70)
OLIVIER STEHLY – PARIS (75)
MAISON PONNIER – BRESSUIRE (79)
CAFÉ DE PARIS – MONTE CARLO – MONACO
BERNACHON – PARIS (75)
AUX PETITS GOURMANDS – ST GERVAIS (74)
CAP EDEN ROCK – ANTIBES (06)
BOUCHERIE FESSARD – CHAMBRAY LES TOURS (37)
COOPÉRATIVE JEUNE MONTAGNE – LAGUIOLE (12)
PATRICK GELENCSER – LA ROCHE SUR YON (85)
MAISON MONTZIOLS – ST MAURICE (94)
DIMITRIS-ECONOMIDES – ATHÈNES (GRÈCE)
HOTEL LE BURGUNDY – PARIS (75)
CAFÉ MICHALAK – PARIS (75)
VINCENT VALLÉE – LES SABLES D’OLONNE (85)
LA FERME D’ALEXANDRE – ST PLACIDE (75)
OLIVIER BAJARD – PERPIGNAN (66)
BOUCHERIE DANDELION – PARIS (75)
MAISON SERRAJ – CASABLANCA (MAROC)
DAVID R – LYON (69)
PAIN DE SUCRE – PARIS (75)
CÉLINE ATELIER GOURMAND – BOULOGNE BILLANCOURT (92)
HENRY PASSION CHOCOLAT – VILLEFRANCHE (12)
REVILLON CHOCOLATIER – ROANNE (42)
SÉBASTIEN BOUILLET – LYON (69)
MADELEINE DE PROUST – CASABLANCA (MAROC)
WESTROSE – MONTREAL (CANADA)
WRIGHT CASABLANCA (MAROC)
PATISSERIE MICHALAK – PARIS (75)
PÂTISSERIE GILLMANN STRASBOURG (67)
GUY LASSAUSSAIE – CHASSELAY (69)
LA MANUFACTURE MICHEL BELIN – ALBI (81)
VINCENT GUERLAIS – NANTES (44)
SWEET FASHION HOUSE – HONG KONG
MAYMANA – MARRACKECH (MAROC)
SWEET FASHION HOUSE HOTEL RITZ CARLTON HONK KONG
CHRISTOPHE MICHALAK – ST GERMAIN DES PRÉS (75)
LA CRÈMERIE DES ARAVIS – LA CLUSAZ (74)
LA CONFISERIE RIOL – AURILLAC (15)
LA BOUCHERIE HATTIER – AUXERRE (89)
AUTOUR DU SAUMON – PARIS (75)
BOULANGERIE MOUVEAUX – DENGUIN (64)
PÂTISSERIE MÉERT – LILLE (59)
LES MÉTIVES – LOUDUN (86)
LA BACCARA – LIMOGES (87)
LE FOURNIL DE BAGHERA – MERIGNAC (33)
FEUILLETTE – TOURS (37)
CHEZ TRAN – DIJON (21)
LA BISCUITERIE DE MONTMARTRE – PARIS (75)
AUX SAVEURS – BEZIERS (34)
MUSE INSPIRATIONS GOURMANDES – ANDORRE
MANDION GOURMANDISES ANGLET (64)
PATISSERIE FRANCIS – RAMBOUILLET (78)
GATEAUX ET CHOCOLATS ANTOINE FORNARA- TOULOUSE (31)
LAURENT DUCHENE – PARIS (75)
POTHONIER – LE CANNET DES MAURES (83)
AMADEUS PATISSERIE – TORONTO (CANADA)
MAISON ALEXIS – CASABLANCA (MAROC)
CHOCOLATERIE GONZALES – JACOU (34)
PIERRE HERMÉ – MARRACKECH (MAROC)
FAVARGER – GENÈVE (SUISSE)
LES 3 FÉES – CASABLANCA (MAROC)
MAISON SAMSON – CABRIÈRES D’AVIGNON (84)
MAISON REIBEL – ÉVIAN LES BAINS (74)
PÂTISSERIE À L’ITALIENNE – TANGER (MAROC)
BOUCHERIE REAULT – CHAILLES (41)
DEMOISELLE – CASABLANCA (MAROC)
MAÎTRE CHOUX – LONDRES (GRANDE-BRETAGNE)
PÂTISSERIE MARC MOREL- EPERNAY (51)
LUCKSCHEITER – LUDWIGSBOURG (ALLEMAGNE)
CHOCOLATERIE COUPEL – RENNES (35)
MAISON H – DOUALA (CAMEROUN)
MAISON JOUVAUD – L’ISLES SUR LA SORGUE (84)
LE PETIT POUCET – AMIENS (80)
CHRISTIAN CAMPRINI – CANNES (06)
GRAND OPÉRA INTENDANCE – BORDEAUX (33)
ÉRIC VERGNE – MONTBELIARD (25)
CHRISTOPHE ROUSSEL – LA BAULE (44)
PÂTISSERIE DES LACS – SALLES CURAN (12)
DUPONT AVEC UN THÉ – DEAUVILLE (14)
PATISSERIE CHOCOLATERIE CLAUDE HELFTER – GUEBWILLER (68)
LA MAISON DU CHOCOLAT – PARIS (75)
JOSÉPHINE – CAEN (14)
PUPIER RICHMARI – VEAUCHE (42)
BOUCHERIE FARQUE – PONTARLIER (25)
Go to Top
Estimate with Study
Inspirations
OUR BOOK