Skip to content
Nous rejoindre
Contact
Tél. 33 (0) 251 485 500
OCF BLOG
JOIN US
Contact
TEL. 33 (0) 2 51 48 55 00
OCF
Your project
Creation
A New Look – a New Layout
Multi-stores
Your business lines
Chocolates and fine patisserie
Bakery
Butcher’s meats, charcuterie, delicatessen
Outstanding venues
Our commitments
Our achievements
About us
Our history
Process/Métiers
Your contacts
Your project
Creation
A New Look – a New Layout
Multi-stores
Your business lines
Chocolates and fine patisserie
Bakery
Butcher’s meats, charcuterie, delicatessen
Outstanding venues
Our commitments
Our achievements
About us
Our history
Process/Métiers
Your contacts
More projects
All
Bakery
Butcher's meats, charcuterie, delicatessen
Chocolate & Fine patisserie
Oustanding venues
AICI PAR MATHIEU CLOT
LE PAIN DE MON MOULIN
MAISON AURIAT
CHOCOLATERIE AGNES & PIERRE
CUYALA
CLARA JUNG
LA BAKERIE – LONDON
BOUCHERIE MONTARNAL
MA POULE – NANTES (44)
THE CONNAUGHT – LONDRES (GRANDE-BRETAGNE)
LE DÉLICE DES PAPILLES
MAISON MARTIUS – LA ROCHELLE
LA BOUCHERIE GIROMAGNY – LUXEUIL-LES-BAINS (70)
OLIVIER STEHLY – PARIS (75)
MAISON PONNIER – BRESSUIRE (79)
CAFÉ DE PARIS – MONTE CARLO – MONACO
BERNACHON – PARIS (75)
AUX PETITS GOURMANDS – ST GERVAIS (74)
CAP EDEN ROCK – ANTIBES (06)
BOUCHERIE FESSARD – CHAMBRAY LES TOURS (37)
COOPÉRATIVE JEUNE MONTAGNE – LAGUIOLE (12)
PATRICK GELENCSER – LA ROCHE SUR YON (85)
MAISON MONTZIOLS – ST MAURICE (94)
DIMITRIS-ECONOMIDES – ATHÈNES (GRÈCE)
HOTEL LE BURGUNDY – PARIS (75)
CAFÉ MICHALAK – PARIS (75)
VINCENT VALLÉE – LES SABLES D’OLONNE (85)
LA FERME D’ALEXANDRE – ST PLACIDE (75)
OLIVIER BAJARD – PERPIGNAN (66)
BOUCHERIE DANDELION – PARIS (75)
MAISON SERRAJ – CASABLANCA (MAROC)
DAVID R – LYON (69)
PAIN DE SUCRE – PARIS (75)
CÉLINE ATELIER GOURMAND – BOULOGNE BILLANCOURT (92)
HENRY PASSION CHOCOLAT – VILLEFRANCHE (12)
REVILLON CHOCOLATIER – ROANNE (42)
SÉBASTIEN BOUILLET – LYON (69)
MADELEINE DE PROUST – CASABLANCA (MAROC)
WESTROSE – MONTREAL (CANADA)
WRIGHT CASABLANCA (MAROC)
PATISSERIE MICHALAK – PARIS (75)
PÂTISSERIE GILLMANN STRASBOURG (67)
GUY LASSAUSSAIE – CHASSELAY (69)
LA MANUFACTURE MICHEL BELIN – ALBI (81)
VINCENT GUERLAIS – NANTES (44)
SWEET FASHION HOUSE – HONG KONG
MAYMANA – MARRACKECH (MAROC)
SWEET FASHION HOUSE HOTEL RITZ CARLTON HONK KONG
CHRISTOPHE MICHALAK – ST GERMAIN DES PRÉS (75)
LA CRÈMERIE DES ARAVIS – LA CLUSAZ (74)
LA CONFISERIE RIOL – AURILLAC (15)
LA BOUCHERIE HATTIER – AUXERRE (89)
AUTOUR DU SAUMON – PARIS (75)
BOULANGERIE MOUVEAUX – DENGUIN (64)
PÂTISSERIE MÉERT – LILLE (59)
LES MÉTIVES – LOUDUN (86)
LA BACCARA – LIMOGES (87)
LE FOURNIL DE BAGHERA – MERIGNAC (33)
FEUILLETTE – TOURS (37)
CHEZ TRAN – DIJON (21)
LA BISCUITERIE DE MONTMARTRE – PARIS (75)
AUX SAVEURS – BEZIERS (34)
MUSE INSPIRATIONS GOURMANDES – ANDORRE
MANDION GOURMANDISES ANGLET (64)
PATISSERIE FRANCIS – RAMBOUILLET (78)
GATEAUX ET CHOCOLATS ANTOINE FORNARA- TOULOUSE (31)
LAURENT DUCHENE – PARIS (75)
POTHONIER – LE CANNET DES MAURES (83)
AMADEUS PATISSERIE – TORONTO (CANADA)
MAISON ALEXIS – CASABLANCA (MAROC)
CHOCOLATERIE GONZALES – JACOU (34)
PIERRE HERMÉ – MARRACKECH (MAROC)
FAVARGER – GENÈVE (SUISSE)
LES 3 FÉES – CASABLANCA (MAROC)
MAISON SAMSON – CABRIÈRES D’AVIGNON (84)
MAISON REIBEL – ÉVIAN LES BAINS (74)
PÂTISSERIE À L’ITALIENNE – TANGER (MAROC)
BOUCHERIE REAULT – CHAILLES (41)
DEMOISELLE – CASABLANCA (MAROC)
MAÎTRE CHOUX – LONDRES (GRANDE-BRETAGNE)
PÂTISSERIE MARC MOREL- EPERNAY (51)
LUCKSCHEITER – LUDWIGSBOURG (ALLEMAGNE)
CHOCOLATERIE COUPEL – RENNES (35)
MAISON H – DOUALA (CAMEROUN)
MAISON JOUVAUD – L’ISLES SUR LA SORGUE (84)
LE PETIT POUCET – AMIENS (80)
CHRISTIAN CAMPRINI – CANNES (06)
GRAND OPÉRA INTENDANCE – BORDEAUX (33)
ÉRIC VERGNE – MONTBELIARD (25)
CHRISTOPHE ROUSSEL – LA BAULE (44)
PÂTISSERIE DES LACS – SALLES CURAN (12)
DUPONT AVEC UN THÉ – DEAUVILLE (14)
PATISSERIE CHOCOLATERIE CLAUDE HELFTER – GUEBWILLER (68)
LA MAISON DU CHOCOLAT – PARIS (75)
JOSÉPHINE – CAEN (14)
PUPIER RICHMARI – VEAUCHE (42)
BOUCHERIE FARQUE – PONTARLIER (25)
Go to Top
Estimate with Study
Inspirations VITRINES
MATFER BOURGEAT CREATION